VIDEO – West-Vlaams duo dat Harry Potter-handtekingen verzamelt, ontmoet Sean Biggerstaff

Dieter Vanderheeren en Bart Meese samen met acteur Sean Biggerstaff.
Redactie KW

In hun queeste om de handtekeningen van 107 Harry Potter-acteurs én schrijfster JK Rowling te verzamelen, hebben Izegemnaar Dieter Vanderheeren (26) en de naar Gent uitgeweken Tieltenaar Bart Meese (30) acteur Sean Biggerstaff (die Oliver Wood speelt in de Harry Potter-films) ontmoet.

Dat Izegemnaar Dieter Vanderheeren en Tieltenaar Bart Meese op een heuse missie zijn, kon u hier al lezen. Het duo maakt jacht op handtekeningen van de liefst 107 acteurs die meespeelden in de eerste Harry Potter-film (Harry Potter en De Steen der Wijzen) én van schrijfster J. K. Rowling. Die worden verzameld in een boek dat het duo wil veilen voor Make-A-Wish België.

Vanaf zaterdag vier januari post het duo elke zaterdag een video op hun youtube-kanaal over een ontmoeting met een van de acteurs. In de video van zaterdag 4 januari was het dus de beurt aan Sean Biggerstaff, die de rol van Oliver Wood vertolkt.

De avonturen van Dieter en Bart kan je volgen op www.roadtorowling.com. Het duo hoopt het project te eindigen op 16 november 2021, exact twintig jaar nadat de eerste film uitkwam.

https://www.youtube.com/watch?v=FdmP4ob8FkY

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier