De kapitein van Club Brugge dook eind juli op in een video op de Facebookpagina van Blauw-Zwart. Daarin was te zien hoe hij mee vloog in een reclamevliegtuigje, dat met een spandoek de 24.000 abonnees op originele wijze wilde bedanken.

24.000 x Bluvn Goan

👨‍✈️ "This is your captain speaking!" 🛩️ 24.000 abonnementen verkocht. Als een echte captain nam Ruud de taak op zich, om onze supporters op een originele manier te bedanken!

Geplaatst door Club Brugge K.V. op Dinsdag 30 juli 2019

Het vliegtuigje waar Vormer in mee vloog, blijkt nu het toestel te zijn dat dinsdag neerstortte op de luchthaven van Wevelgem. Daarbij kwam piloot Hannes Decleer (34) uit Assebroek om het leven. In de video is ook duidelijk te zien hoe dergelijk vliegtuig een reclamespandoek oppikt. Het is precies bij dat manoeuvre dat het dinsdag fout liep.

De kapitein van Club Brugge dook eind juli op in een video op de Facebookpagina van Blauw-Zwart. Daarin was te zien hoe hij mee vloog in een reclamevliegtuigje, dat met een spandoek de 24.000 abonnees op originele wijze wilde bedanken. Het vliegtuigje waar Vormer in mee vloog, blijkt nu het toestel te zijn dat dinsdag neerstortte op de luchthaven van Wevelgem. Daarbij kwam piloot Hannes Decleer (34) uit Assebroek om het leven. In de video is ook duidelijk te zien hoe dergelijk vliegtuig een reclamespandoek oppikt. Het is precies bij dat manoeuvre dat het dinsdag fout liep.