Wie de promovideo voor de Nacht van de Burgemeester bekijkt, verwacht er zich toch aan. Een koninklijk bezoek, een optreden van Greta Thunberg en een passage van Vladimir Poetin. "Ook politiek moet je met een luchtige noot kunnen bespreken", lacht de burgervader.

Fake news, dat is nagenoeg meteen duidelijk wanneer men de video bekijkt. Harry en Megan die naar Kortrijk afzakken en Greta die tips geeft hoe je het best naar centrum Kortrijk komt. De promovideo voor de Nacht van de Burgemeester, de jaarlijkse fuif die door de Kortrijkse burgervader wordt georganiseerd, verlegt ook dit jaar opnieuw de grenzen van de creativiteit. "Vorig jaar kozen we ook voor een humoristische noot, dit jaar moesten we dus nog straffer uit de kast komen".

Vincent Van Quickenborne kijkt alvast tevreden in de richting van zijn medewerkers in Kortrijk. "We spelen jaar na jaar in op de actualiteit en Sander, onze medewerker, maakt er steeds een knappe compilatie van. Dit jaar overtrof hij zichzelf en het resultaat mag gezien worden."

Poetin en het Engelse koningshuis, overgoten met een klimaat sausje. Is dat ook voor Kortrijk geen overkill? "Het is en blijft een waanzinnig feest" vult de burgemeester aan. "Daarnaast is het ook één van de grootste netwerkevents van de regio. Meer dan 800 mensen zijn er aanwezig en over zowat ieder onderwerp kan gesproken worden. Internationale politiek of ecologie? Waarom zouden we er niet over debatteren op een ontspannen manier met een streepje muziek?"

De Nacht van de Burgemeester vindt plaats op 24 januari om 20 uur in Winterbar Sibaria. Tickets kosten 5 euro en kan je bestellen via https://be.ticketgang.eu/event.php?key=80865.

Wie de promovideo voor de Nacht van de Burgemeester bekijkt, verwacht er zich toch aan. Een koninklijk bezoek, een optreden van Greta Thunberg en een passage van Vladimir Poetin. "Ook politiek moet je met een luchtige noot kunnen bespreken", lacht de burgervader.Fake news, dat is nagenoeg meteen duidelijk wanneer men de video bekijkt. Harry en Megan die naar Kortrijk afzakken en Greta die tips geeft hoe je het best naar centrum Kortrijk komt. De promovideo voor de Nacht van de Burgemeester, de jaarlijkse fuif die door de Kortrijkse burgervader wordt georganiseerd, verlegt ook dit jaar opnieuw de grenzen van de creativiteit. "Vorig jaar kozen we ook voor een humoristische noot, dit jaar moesten we dus nog straffer uit de kast komen". Vincent Van Quickenborne kijkt alvast tevreden in de richting van zijn medewerkers in Kortrijk. "We spelen jaar na jaar in op de actualiteit en Sander, onze medewerker, maakt er steeds een knappe compilatie van. Dit jaar overtrof hij zichzelf en het resultaat mag gezien worden."Poetin en het Engelse koningshuis, overgoten met een klimaat sausje. Is dat ook voor Kortrijk geen overkill? "Het is en blijft een waanzinnig feest" vult de burgemeester aan. "Daarnaast is het ook één van de grootste netwerkevents van de regio. Meer dan 800 mensen zijn er aanwezig en over zowat ieder onderwerp kan gesproken worden. Internationale politiek of ecologie? Waarom zouden we er niet over debatteren op een ontspannen manier met een streepje muziek?"