Bart en Dieter verzamelen de handtekeningen voor hun project 'Road To Rowling'. De handtekeningen komen terecht in een vroege druk van 'Harry Potter en de Steen der Wijzen' dat het duo wil veilen voor Make-A-Wish Vlaanderen. In februari spraken Dieter en Bart Daniel Radcliffe in Londen na afloop van een theaterstuk. Zijn handtekening werd nummer 22. Er was ook nog even tijd voor een selfie.

Voorts ontmoette het duo in de video nog Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Tom Felton (Draco Malfoy) en Rod Hunt (Thorfinn Rowle).

De deadline voor het project is 16 november 2021, dan is het precies twintig jaar geleden dat het eerste boek van Harry Potter uitkwam.

Bart en Dieter verzamelen de handtekeningen voor hun project 'Road To Rowling'. De handtekeningen komen terecht in een vroege druk van 'Harry Potter en de Steen der Wijzen' dat het duo wil veilen voor Make-A-Wish Vlaanderen. In februari spraken Dieter en Bart Daniel Radcliffe in Londen na afloop van een theaterstuk. Zijn handtekening werd nummer 22. Er was ook nog even tijd voor een selfie.Voorts ontmoette het duo in de video nog Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Tom Felton (Draco Malfoy) en Rod Hunt (Thorfinn Rowle). De deadline voor het project is 16 november 2021, dan is het precies twintig jaar geleden dat het eerste boek van Harry Potter uitkwam.