VIDEO Superheld uit ROX gooit Spider-Man in zijn zwembad

Redactie KW

Het zijn duidelijk niet alleen Batman en Superman die al eens een duel aangaan, in Lauwe kwam het tot een confrontatie tussen ‘Xavier’ uit ROX en Spider-Man. Met niks dan goede bedoelingen evenwel!

Het was een ware superheldenclash vrijdagavond in Lauwe aan de rand van het zwembad van Jeremy ‘Xavier’ Vandoorne. Hij nam het op tegen Bjorn ‘Spider-Man’ Delaire. Bjorn uit Kortrijk raake vijf jaar terug verlamd door een ongeval. Hij liet zijn kop niet hangen en zette deze zomer een actie op. Hij wilde elke dag in een ander zwembad zwemmen. De aanvragen stroomden binnen en zijn 99ste duik was die in het zwembad van Jeremy Vandoorne, aka Xavier uit de Studio 100-reeks ROX.

In het zwembad van een superheld duiken, dat is iets speciaal

“In het zwembad van een superheld duiken, dat is iets speciaal”, vertelt Bjorn. “Vandaar dat ik ook mijn Spider-Man pak heb aangetrokken en ‘Xavier’ zal uitdagen. Woensdag 27 september volgt de apotheose. Dan neem ik mijn 100ste duik in het Vijverhof in Wevelgem. Daarbij gaat een groot feest gepaard, mijn final pool day. Ik wil iedereen alvast van harte bedanken voor de steun. De mensen bij wie ik mocht zwemmen en de sponsors in het bijzonder. Ik maak ook een kalender onder de noemer Be Positive! Je hoort er zeker meer van. Jeremy ‘Xavier’ staat er alvast ook op.”

https://www.youtube.com/watch?v=xcoNgt4A1n0

Jeremy Vandoorne had voor de gelegenheid één van zijn vijf unieke Xavier-pakken aan. “Ik heb hier uitzonderlijk toestemming voor gekregen van Studio 100, want in ongeveer zeven jaar kreeg ik nooit een exemplaar mee naar huis. Ik mag er wel het zwembad niet mee induiken, maar ik heb mijn zwemshort klaarliggen. Respect voor Bjorn, want ik kan me zelf niet inbeelden dat ik mezelf zo zou oppeppen na een ongeval als het zijne. Dankzij mijn fysiek en kracht als ik het zo mag zeggen kon ik mijn carrier uitbouwen, zie mijn personage Xavier. Neem dat weg en dan zou ik even radeloos zijn. Chapeau dat Bjorn er zo positief tegenaan kijkt!”

(TGM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier