In 1999 werd Meli Park, dat vooral in het teken van de bijen stond, gekocht door Studio 100, dat het omtoverde tot Plopsaland De Panne. "Na 18 jaar vindt Plopsaland De Panne het hoog tijd om deze nostalgische gevoelens terug te brengen tijdens de Meli Park Revival Weekends", zegt Marc Wauters van de directie.

"Bezoekers worden er teruggekatapulteerd naar de tijd van toen en meegenomen op een nostalgische rollercoaster doorheen de wereld van de bijen, het vrolijke deuntje van Apirama en De Papegaaienshow. We willen liefhebbers onderdompelen in de sfeer van het voormalige Meli Park door herkenbare muziek en authentieke attributen terug naar De Panne te halen. Ook iconische verzamelitems worden er tentoongesteld en ook de originele Meli Bij mascotte zal na 19 jaar opnieuw van de partij zijn. Daarnaast voorzien we photowalls doorheen het park die terugblikken naar de tijd van toen. Uiteraard kunnen bezoekers een ritje maken op een van de attracties uit het Meli-tijdperk zoals de Splash, De Rollerskater en de Piratenboot."

Wie herinnert zich deze nog? © Repro TOGH

Opvallende aanwezigen op de voorstelling van de nostalgische Meli-weekenden waren Nicole, Roland en Robert Florizoone, de kinderen van oprichter Alberic Florizoone. "Het is super dat er een stukje van het Meli Park opnieuw tot leven wordt gewekt", besluit Robert Florizoone.

In 1999 werd Meli Park, dat vooral in het teken van de bijen stond, gekocht door Studio 100, dat het omtoverde tot Plopsaland De Panne. "Na 18 jaar vindt Plopsaland De Panne het hoog tijd om deze nostalgische gevoelens terug te brengen tijdens de Meli Park Revival Weekends", zegt Marc Wauters van de directie. "Bezoekers worden er teruggekatapulteerd naar de tijd van toen en meegenomen op een nostalgische rollercoaster doorheen de wereld van de bijen, het vrolijke deuntje van Apirama en De Papegaaienshow. We willen liefhebbers onderdompelen in de sfeer van het voormalige Meli Park door herkenbare muziek en authentieke attributen terug naar De Panne te halen. Ook iconische verzamelitems worden er tentoongesteld en ook de originele Meli Bij mascotte zal na 19 jaar opnieuw van de partij zijn. Daarnaast voorzien we photowalls doorheen het park die terugblikken naar de tijd van toen. Uiteraard kunnen bezoekers een ritje maken op een van de attracties uit het Meli-tijdperk zoals de Splash, De Rollerskater en de Piratenboot."Opvallende aanwezigen op de voorstelling van de nostalgische Meli-weekenden waren Nicole, Roland en Robert Florizoone, de kinderen van oprichter Alberic Florizoone. "Het is super dat er een stukje van het Meli Park opnieuw tot leven wordt gewekt", besluit Robert Florizoone.