VIDEO – Nieuw reuzenrad in Middelkerke geopend met valse noot

© LC
Redactie KW

Le Roue de Marseille op de vroegere Casinosite in Middelkerke werd officieel geopend, jammer genoeg met een valse noot. Want nadat de eerste passagiers aan boord gingen, werd het rad al stilgelegd wegens een platte band.

Eens dat was uitgeklaard, kon het reuzenrad iets meer dan een uur later beginnen draaien. Tientallen mensen uit ‘Machtig Middelkerke’ waagden zich aan een ritje. Zij kregen het privilege om als eersten het reuzenrad te betreden. Al anderhalf jaar speelt de gemeente Middelkerke in op communicatie. De bedoeling is om Middelkerke in beeld te brengen zoals de inwoners de gemeente beschouwen.

Het rad moest even worden stilgelegd vanwege een platte band.
Het rad moest even worden stilgelegd vanwege een platte band.© LC

Intussen werken er al 200 fotografen mee aan Machtig Middelkerke, die al zorgden voor 60.000 foto’s. Zij konden zich vandaag inschrijven om mee op het reuzenrad te gaan. Zo wil de gemeente Middelkerke hen bedanken voor al het beeldmateriaal. De officiële opening voor het grote publiek vindt vanavond plaats bij het startschot van Bier aan Zee 2.0. Een ritje maken is dan mogelijk voor zes euro per volwassene en voor de kindjes is het vier euro. Het zicht loont alvast de moeite…

(RDB-foto/video LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier