De spuitgasten stelden zich eerst op aan het AZ Sint-Lucas en lieten er hun sirenes loeien. De bewoners van het zorgcentrum de Zeven Torentjes en het personeel en de patiënten van het ziekenhuis apprecieerden het gebaar enorm.

Nadien trok de caravan richting AZ Sint-Jan waar dezelfde serenade werd opgevoerd. Eerst ter hoogte van de spoeddienst en daarna aan de hoofdingang van het ziekenhuis. De brandweermannen willen zo hun steun betuigen aan alle mensen die nu nog aan het werk zijn en dat werd zeker gesmaakt.

De spuitgasten stelden zich eerst op aan het AZ Sint-Lucas en lieten er hun sirenes loeien. De bewoners van het zorgcentrum de Zeven Torentjes en het personeel en de patiënten van het ziekenhuis apprecieerden het gebaar enorm. Nadien trok de caravan richting AZ Sint-Jan waar dezelfde serenade werd opgevoerd. Eerst ter hoogte van de spoeddienst en daarna aan de hoofdingang van het ziekenhuis. De brandweermannen willen zo hun steun betuigen aan alle mensen die nu nog aan het werk zijn en dat werd zeker gesmaakt.