Productiebedrijf Hive uit Bredene deed de gevel van het AZ Damiaan zondag een half uur lang stralen om de helden van de zorgsector figuurlijk in de spotlights te zetten. Het ging om een symbolische actie en niet om een lichtshow. Daarom vroeg het ziekenhuis aan de bevolking om niet te komen kijken. Met de actie wil het ziekenhuis alle medewerkers een hart onder de riem steken.

Het productiehuis projecteerde figuren op de gevel van het ziekenhuis en voor de ingang van het ziekenhuis werd een rood hart gevormd. Om 20 uur stipt openden mensen hun raam en weerklonk handengeklap. Daarmee groeit ook de solidariteit voor de hulpverleners in de zorgsector. In de verte luidden net als zaterdag opnieuw de klokken van de kerk. Duidelijk dat de coronacrisis iedereen aangrijpt.

Productiebedrijf Hive uit Bredene deed de gevel van het AZ Damiaan zondag een half uur lang stralen om de helden van de zorgsector figuurlijk in de spotlights te zetten. Het ging om een symbolische actie en niet om een lichtshow. Daarom vroeg het ziekenhuis aan de bevolking om niet te komen kijken. Met de actie wil het ziekenhuis alle medewerkers een hart onder de riem steken.Het productiehuis projecteerde figuren op de gevel van het ziekenhuis en voor de ingang van het ziekenhuis werd een rood hart gevormd. Om 20 uur stipt openden mensen hun raam en weerklonk handengeklap. Daarmee groeit ook de solidariteit voor de hulpverleners in de zorgsector. In de verte luidden net als zaterdag opnieuw de klokken van de kerk. Duidelijk dat de coronacrisis iedereen aangrijpt.