Nizette verblijft sinds een viertal jaar in Woonzorgcentrum Elckerlyc. Het geplande feest vindt door de coronacrisis begrijpelijkerwijze niet plaats, doch niet getreurd: "Daar vinden we wel iets op", dachten de familie en de medewerkers van het WZC. Aan de ingang werd een reuzespandoek ontvouwd, met daarop de woorden 'Nizette 90'. Het spandoek en de vele ballonnen maakten de voorbijgangers attent op de speciale verjaardag. De boodschap was echter vooral bedoeld voor de 90-jarige zelf die zich wel een hoedje moet geschrokken hebben toen ze de gordijnen 's morgens opendeed.

© foto SL

Voor Nizette en haar familie begon het nog maar pas. De hele dag door, op afgesproken tijdstippen, kwamen de families aan haar vensterraam met haar vieren. Om elf uur was het de beurt aan Hans Stragier om zijn oma te verrassen. Samen met echtgenote Leen en kinderen Stan en Eppo zongen ze verjaardag liederen. Deskundig begeleid door Stan op de saxofoon. Of hoe een verjaardag in quarantaine een meer dan onvergetelijke dag wordt.

(SLW/ foto SLW)

Nizette verblijft sinds een viertal jaar in Woonzorgcentrum Elckerlyc. Het geplande feest vindt door de coronacrisis begrijpelijkerwijze niet plaats, doch niet getreurd: "Daar vinden we wel iets op", dachten de familie en de medewerkers van het WZC. Aan de ingang werd een reuzespandoek ontvouwd, met daarop de woorden 'Nizette 90'. Het spandoek en de vele ballonnen maakten de voorbijgangers attent op de speciale verjaardag. De boodschap was echter vooral bedoeld voor de 90-jarige zelf die zich wel een hoedje moet geschrokken hebben toen ze de gordijnen 's morgens opendeed.Voor Nizette en haar familie begon het nog maar pas. De hele dag door, op afgesproken tijdstippen, kwamen de families aan haar vensterraam met haar vieren. Om elf uur was het de beurt aan Hans Stragier om zijn oma te verrassen. Samen met echtgenote Leen en kinderen Stan en Eppo zongen ze verjaardag liederen. Deskundig begeleid door Stan op de saxofoon. Of hoe een verjaardag in quarantaine een meer dan onvergetelijke dag wordt. (SLW/ foto SLW)