Dat besliste een zeskoppige professionele jury. Dit jaar namen 27 goede doelen deel, samen met 24 creatieven. De jury ontfermde zich in totaal over 23 tv- en online dossiers en 17 radiodossiers. De winnende spots gaan onmiddellijk in productie en zijn vanaf juni 2018 te zien en te horen op de tv- en radiozenders van Medialaan.

De Tuut van Tegenwoordig wist de jury te overtuigen. De vzw wekt met zijn campagne heel wat nieuwsgierigheid op en scoort met een hoge pr-waarde. Gehoorschade en -bescherming is bovendien een problematiek waarbij er een heel sterke connectie is met de kracht van het medium radio. De Tuut van Tegenwoordig wint een radiocampagne op Qmusic en Joe ter waarde van 75.000 euro en een productiebudget van 7.500 euro. Het radioscript is gerealiseerd door Supermachine. Jurylid Barbara Vandamme: "De campagne van De Tuut van Tegenwoordig is heel creatief en absoluut niet belerend. Het heeft de mogelijkheid om iets op gang te brengen. Aan de hand van hun call-to-action maken ze het heel concreet."

Bruggeling Bert Lecomte, de oprichter van De Tuut van Tegenwoordig, kwam woensdag langs in de Qmusic-studio bij Maarten & Dorothee. Ook Sean Dhondt, 1 van de ambassadeurs van De Tuut van Tegenwoordig, was erbij en kwam vertellen over het belang van gehoorbescherming.

Dat besliste een zeskoppige professionele jury. Dit jaar namen 27 goede doelen deel, samen met 24 creatieven. De jury ontfermde zich in totaal over 23 tv- en online dossiers en 17 radiodossiers. De winnende spots gaan onmiddellijk in productie en zijn vanaf juni 2018 te zien en te horen op de tv- en radiozenders van Medialaan.De Tuut van Tegenwoordig wist de jury te overtuigen. De vzw wekt met zijn campagne heel wat nieuwsgierigheid op en scoort met een hoge pr-waarde. Gehoorschade en -bescherming is bovendien een problematiek waarbij er een heel sterke connectie is met de kracht van het medium radio. De Tuut van Tegenwoordig wint een radiocampagne op Qmusic en Joe ter waarde van 75.000 euro en een productiebudget van 7.500 euro. Het radioscript is gerealiseerd door Supermachine. Jurylid Barbara Vandamme: "De campagne van De Tuut van Tegenwoordig is heel creatief en absoluut niet belerend. Het heeft de mogelijkheid om iets op gang te brengen. Aan de hand van hun call-to-action maken ze het heel concreet."Bruggeling Bert Lecomte, de oprichter van De Tuut van Tegenwoordig, kwam woensdag langs in de Qmusic-studio bij Maarten & Dorothee. Ook Sean Dhondt, 1 van de ambassadeurs van De Tuut van Tegenwoordig, was erbij en kwam vertellen over het belang van gehoorbescherming.