VIDEO Catcher Bernard Vandamme siert hoes van cd rond Kamping Kitsch Club

Redactie KW

De nieuwe Kamping Kitsch Club compilatie wordt gereleased op 27 juli en belooft een knotsgekke mix van ambiance knallers, geselecteerd en gemixt door StuBru’s ‘enfant terrible’ Gunther D. Van DJ F.R.A.N.K tot Betty, van Da Boy Tommy tot Yves Segers: alle grenzen worden opengebroken.

Op 25 augustus is het weer zover : dan strijkt het grootste verkleedfestijn van de Benelux neer in Kortrijk voor een party zonder weerga. Wat ooit als een feest voor enkele vrienden begon, is ondertussen uitgegroeid tot hét evenement van het jaar waar iedereen zonder schroom in zijn marginale alter ego kan kruipen.

Dinsdag werd ook de allereerste officiële single van Kamping Kitsch Club Soundsystem en hét festival anthem gelanceerd : Kamping Kitsch Club Soundsystem feat. Rapper Sjors – t’Is ne levensstijl. Een bijhorende high budget video, met de nodige special effects en top class acteurs kon natuurlijk niet uitblijven. Kamping Kitsch Club Soundsystem : “we hebben niet op een euro gekeken om deze video te maken. We gaan ervan uit dat we genomineerd worden in de categorie “best video” bij de MTV Awards volgend jaar. En stiekem hopen we ook om die Award te winnen, natuurlijk”.

https://www.youtube.com/watch?v=GP1iSUEUQaM

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier