De nationale driekleur is er ondertussen alomtegenwoordig. Straks komt er in de cafetaria nog een groot scherm zodat de bewoners er samen kunnen supporteren. Bovendien worden de maaltijden de komende weken aangepast naargelang de wedstrijden: zo staat er op 28 juni een Engels ontbijt op het menu.

Maar wat het meest in het oog springt, is toch wel de F.C. De Kampioenenfilm die het woonzorgcentrum met zijn bewoners inblikte. 'Het Clubhuis' gaat er op vrijdag 15 juni in première, als voorsmaakje krijg je hier alvast de begingeneriek te zien. "We hopen de Rode Duivels hiermee naar de wereldtitel te stuwen", zegt Jonas Grootaerd, de bondscoach van Sint-Jozef.

(WK)

De nationale driekleur is er ondertussen alomtegenwoordig. Straks komt er in de cafetaria nog een groot scherm zodat de bewoners er samen kunnen supporteren. Bovendien worden de maaltijden de komende weken aangepast naargelang de wedstrijden: zo staat er op 28 juni een Engels ontbijt op het menu. Maar wat het meest in het oog springt, is toch wel de F.C. De Kampioenenfilm die het woonzorgcentrum met zijn bewoners inblikte. 'Het Clubhuis' gaat er op vrijdag 15 juni in première, als voorsmaakje krijg je hier alvast de begingeneriek te zien. "We hopen de Rode Duivels hiermee naar de wereldtitel te stuwen", zegt Jonas Grootaerd, de bondscoach van Sint-Jozef.(WK)