Voor het nieuwe trampolinepark worden drie units van het winkelcomplex langs de Blankenbergse Steenweg samengevoegd, goed voor 3.500 vierkante meter springplezier.

Het park zal beschikken over meerdere zones, zoals de freestyle trampolines, een 'big airbag' voor de coolste tricks, aparte spelzones voor dodgeball en een trapeze om door de lucht te vliegen. Ook het Ninja Warrior Parcous spreekt tot de verbeelding: een hindernisbaan met stoere obstakels.

In Jumpsquare kan je straks terecht voor onder meer verjaardagsfeestjes en vrijgezellenfeesten, maar ook voor groepslessen jumpfitness. En op zaterdagavond verandert het park in een heuse club, inclusief stevige beats en lasershow. Het trampolinepark opent eind juni de deuren.

Voor het nieuwe trampolinepark worden drie units van het winkelcomplex langs de Blankenbergse Steenweg samengevoegd, goed voor 3.500 vierkante meter springplezier. Het park zal beschikken over meerdere zones, zoals de freestyle trampolines, een 'big airbag' voor de coolste tricks, aparte spelzones voor dodgeball en een trapeze om door de lucht te vliegen. Ook het Ninja Warrior Parcous spreekt tot de verbeelding: een hindernisbaan met stoere obstakels.In Jumpsquare kan je straks terecht voor onder meer verjaardagsfeestjes en vrijgezellenfeesten, maar ook voor groepslessen jumpfitness. En op zaterdagavond verandert het park in een heuse club, inclusief stevige beats en lasershow. Het trampolinepark opent eind juni de deuren.