VIDEO: Brouwerij Van Honsebrouck strikt Sam Louwyck voor jury online-quiz Slimste Filou

Wouter Vander Stricht

De komende drie woensdagavonden kun je online deelnemen aan een quiz georganiseerd door de Brouwerij Van Honsebrouck. En niemand minder dan Sam Louwyck gaat er in de jury zetelen.

Deelnemen aan de quiz is vrij simpel. Surfen naar www.slimstefilou.be en je registreren is stap 1. Om effectief deel te nemen moet je ook de Kahoot-app (gratis) downloaden op je smartphone en uiteraard moet je ook klaar zitten op woensdag 13, 20 en 27 mei om 19 uur om deel te nemen. Bruno Lambert praat de quiz aan elkaar. “Het is een vrij algemene quiz en soms zit er ook wel eens een vraag over de brouwerij in. Maar de vragen zijn dus toegankelijk voor iedereen.”

https://www.youtube.com/watch?v=8UsjnTA8noo

Er wordt ook gewerkt met een officiële jury en die zal zich settelen in Michelle’s Pub. Dat gebeurt natuurlijk op sociaal veilige afstand en voor de jury kon men niemand minder dan zanger, danser, choreograaf en acteur Sam Louwyck strikken.

En natuurlijk zijn er ook prijzen voorzien voor de top tien. Iedere week zijn er 550 Filou-blikjes te winnen. De winnaar krijgt er 100, de nummer twee 90, enz. De tiende krijgt er dus nog tien.

www.slimstefilou.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier