Victory T-shirts van Victoria (29) die borstkanker overwon nu te koop

Het T-shirtontwerp is gebaseerd op Victoria haar verhaal. Het staat symbool voor haar overwinning.© GF
Het T-shirtontwerp is gebaseerd op Victoria haar verhaal. Het staat symbool voor haar overwinning.© GF
Wouter Verheecke

Vorige maand brachten we hier het verhaal van Victoria Storme uit De Panne, die borstkanker kreeg en die ondertussen overwon. Voor haar 29ste verjaardag werd ze door haar vriendinnen verrast met een eigen ‘Victory T-shirt’, dat nu te koop is via een webshop. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.

Op haar verjaardag, op 10 december, werd Victoria Storme wakker met tal van selfies van vrienden die allemaal hetzelfde T-shirt droegen. Twee vriendinnen hadden dat als verrassing ontworpen, als een soort van overwinningsuniform. Kort ervoor had Victoria immers vernomen dat ze weer kankervrij is.

#victory

“Zij hadden maar liefst zestig stuks verkocht bij vrienden en familie, wat ik ongelooflijk straf vind. Ik was echt ontroerd door al die steun! Nadat de foto’s met de hashtag #victory op sociale media verschenen en jullie er een artikel over schreven, kreeg ik echter nog van veel meer mensen de vraag of zij ook nog zo’n T-shirt konden kopen. Zelfs onbekenden toonden interesse”, vertelt Victoria.

Kom op tegen Kanker

Daarom besloot ze om samen met een vriend een webshop op te richten en daar de T-shirts gedurende één week te koop aan te bieden. “De T-shirts kosten 20 euro en per verkocht stuk gaat er 5 euro naar Kom op tegen Kanker. Zo kun je tal van initiatieven en het onderzoek rond kanker ondersteunen”, zegt ze.

De T-shirts zijn verkrijgbaar in het zwart of wit en zijn te koop via www.victoryshirts.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.