Vichtse dorpsraad toost op 2020 met een groot hart

V.l.n.r. Dimitri Dewaele, Sofie Parmentier, Bart Dendocker, Isabelle Chanteloup, Wouter Van Houcke, Séverine Vercruysse, Steven en Razinka de Gloire. foto GV
Redactie KW

De nieuwjaarsdrink op de mooie binnenplaats van het Oud Kasteel Verhaeghe was gekoppeld aan een goed doel, namelijk het project Ceifar van Ilo-Ilo uit Vichte.

Dat project heeft als hoofdbedoeling om de levensomstandigheden in de sloppenwijken in Brazilië te verbeteren door onder meer het toegankelijk maken van de gezondheidszorg en te zorgen voor beroepsopleidingen. Vooral de kinderen, de jongeren en hun families willen ze weghouden van de drugsbendes die het leven daar beheersen. Dimitri Dewaele, bestuurslid van de dorpsraad: “Ilo-Ilo en de dorpsraad zijn heel tevreden met de opkomst van ongeveer 200 fijne dorpelingen.”

“Enerzijds zijn we blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan Ilo-Ilo en anderzijds zal deze positieve energie leiden tot warme initiatieven om het verenigingsleven in Vichte voort samen te brengen en te laten bruisen…” (GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier