Verpleegkundigen Sint-Jozefskliniek in Izegem dansen de Jerusalema Challenge

© VD
Redactie KW

De Jerusalema Challenge is dé hit van het moment en dat vertaalt zich wereldwijd in filmpjes van groepen mensen die zich aan het bijhorend dansje bij het immens populaire Zuid-Afrikaanse lied wagen. Ook de Sint-Jozefskliniek in Izegem heeft nu zijn eigen versie klaar.

We zagen in onze regio al misdienaars die de Jerusalema Challenge deden, maar ook heel wat bedrijven en vriendengroepen wagen zich er aan. In Izegem hebben veertig dames van de Sint-Jozefskliniek hun eigen versie opgenomen. “We komen sowieso geregeld bijeen om fitnessoefeningen te doen met hulp van het Izegemse sport- en danscentrum So-Fit“, zegt communicatieverantwoordelijke Ann Herman.

“Dit keer besloten we op één van die samenkomsten om de Jerusalema Challenge te doen. Een instructrice leerde ons het dansje in een uurtje aan. We konden oefenen op de speelplaats van basisschool De Stadsparel. Het filmpje zelf hebben we in één take opgenomen aan de ingang van de spoed, zonder daarbij de werking van het ziekenhuis te hinderen.”

(VD)

https://www.youtube.com/watch?v=TeC3aqvft7I

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier