Véronique Malfait maakt gepersonaliseerde mondmaskers in een zakje

Véronique Malfait vormde haar living om tot een naaiatelier. © TV
Redactie KW

Creativiteit is de ziel van de toekomst. Dat hebben we tijdens de coronacrisis meer dan eens bevestigd gezien. Ook Véronique Malfait uit Marke ontwikkelde haar creativiteit en startte haar bijberoep op met Mask in a bag. Een mondmasker dat je kan oprollen in een handig zakje.

“Toen de pandemie van start ging, was er een groot tekort aan mondmaskers. In mijn vrije tijd startte ik met het maken van maskers voor de mensen die ze konden gebruiken. Door de grote vraag veranderde mijn living al vlug in een naaiatelier”, lacht Véronique.

Toen de kopers ook vroegen of er een zakje kon gemaakt worden voor de mondmaskers, aarzelde de ontwerpster niet.

“Na heel wat knutselen en zoekwerk kwam ik op het idee om met een rits te werken volgens het concept van de aloude K-Way. Het idee om er een sleutelhanger aan te verwerken, heb ik gekregen toen ik de sleutelhanger van een doe-het-zelfzaak voor ogen kreeg”, aldus Véronique.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, trok Véronique richting de weverij St Louis uit Deerlijk. “In samenwerking met hen ben ik gepersonaliseerde maskertjes beginnen maken voor bedrijven. De maskers zijn trouwens perfect wasbaar op 80 graden in de wasmachine.” (TV)

Wie interesse heeft in een (gepersonaliseerd) masker met zakje kan terecht op de website https://www.maskinabag.be/. De prijs bedraag 12,95 euro per stuk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten