Vernieuwde Ouderraad VBS Sint-Pieter start met jaarlijkse wandeltocht in Oostkamp

De werkgroep Spring-Fever. We herkennen Wouter Debo, Sophie Lecluselle, Els Timmerman en Sofie Pieters. (foto PH) © PH
Redactie KW

Els Timmerman is het nieuwe hoofd van de ouderraad van basisschool Sint-Pieter. Samen met secretaris Lore De Jonghe en penningmeester Annelies Chapelle vormt ze de vernieuwde ouderraad die op zondag 26 januari tussen 7 en 15 uur een wandeltocht ten voordele van Vredeseilanden vzw houdt. Afspraak in de Schooldreef 18.

“We hebben binnen onze ouderraad verschillende werkgroepen samengesteld die zich voor een bepaald item engageren”, vertelt voorzitster Els Timmerman.

“Zo is er de werkgroep ‘Verkeer’ o.l.v. Shaline De Block die een campagne wil opzetten met een eigen mascotte. We hebben het gevoel dat het beleid echt naar onze bekommernissen wil luisteren en er iets aan wil doen. Die inspraak vinden we heel belangrijk. Voorts is er ook de werkgroep ‘Elk kind, wel in zijn vel’ waarbij we het welbevinden van de schoolkinderen willen verhogen. De trekker van die werkgroep is Stefanie Blieck. Op zaterdag 8 februari is er onze ‘Kraak de Quiz’ die we aan iedereen willen aanbevelen, maar waar ik het meest trots op ben is de Spring Fever-fuif die we op zaterdag 25 april organiseren in de polyvalente zaal van OostCampus. Met de opbrengst daarvan willen we een klim- en klauterpad voor de kleuterspeelplaats aankopen.”

Wil je graag een handje helpen bij een van de activiteiten? Stuur gerust een mailtje naar ouderraad.centrum@sintpieter.net. Je mailadres wordt op de lijst gezet en je wordt op de hoogte gebracht als je ‘helpende handen’ nodig zijn. (PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier