Vrienden en familie roepen vermiste Inge op om iets van zich te laten horen

Inge (links) met haar beste vriendin Paulien .
Wouter Vander Stricht

Sinds donderdagmorgen 6 januari is Inge (36) uit Torhout verdwenen. Ze had die morgen nog contact met Paulien Bouckaert, haar beste vriendin die op die dag verjaarde, en liet sindsdien niets meer van zich horen. Inge is nadien nog in de regio Luik gesignaleerd. De ongeruste familie en vrienden doen een warme oproep aan Inge om iets van zich te laten horen.

Inge maakt emotioneel een moeilijke periode door, maar wist zich altijd gesteund door vrienden en familie. Het was dan ook een ongeruste vriendin Paulien Bouckaert die op Facebook al een oproep lanceerde. “Inge verbleef overdag in Sint-Jozef in Pittem, maar ging ‘s nachts thuis slapen. Donderdag was het mijn verjaardag. We hebben ‘s morgens nog berichtjes over en weer zitten sturen, maar daarna niets meer. Uiteindelijk hebben we de politie ook verwittigd en die zoeken mee naar haar.”

Woensdag is ze nog met ons meegeweest naar Wintergloed in Brugge; er leek niet aan de hand

Ondertussen werd Inge ook al gesignaleerd in het Luikse. “Ze haalde er geld af en is er ook te zien op beelden. Ze droomde altijd van het buitenland, misschien is ze nu naar ergens vertrokken. Maar wij hopen natuurlijk op een teken van leven.”

Ook broer Dieter reageert ongerust. “Veel meer dan dat ze geld heeft afgehaald weten we niet. Haar gsm ligt duidelijk af, ook berichten op Messenger heeft ze duidelijk nog niet gelezen. We zijn eigenlijk nog altijd zonder nieuws.”

Godsdienstlerares in Kortemark

Op oudejaarsavond was Inge nog te gast bij vriendin Paulien Bouckaert in Zwevezele. “Toen gaf ze ook aan dat alles goed ging met haar. Ze is ook mijn beste vriendin, we horen elkaar normaal dagelijks.” Broer Dieter en zijn gezin ging vorige woensdag nog met Inge naar Wintergloed in Brugge. “Toen leek er nog niets aan de hand.”

Inge is lerares en geeft godsdienst in het Margareta-Maria Instituut in Kortemark, maar was nu al een tijdje buiten strijd. Ze is afkomstig uit Ruddervoorde, maar woont nu alleen op een appartement in de Langepijpstraat in Torhout.

Zalmroze jas en donkere broek

Inge is 1m58 lang en normaal gebouwd. Zij heeft bruin haar en draagt een bril. Op het moment van haar verdwijning droeg zij een halflange zalmroze jas, een donkere broek, zwarte sneakers met witte zool en een muts. Zij heeft een rugzak bij zich.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via email: opsporingen@police.belgium.eu.

U kan ook reageren via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.