Twee jongemannen die vermist waren na We Can Dance Festival in Zeebrugge zijn terecht

Siebert Glele is een van de twee jongemannen, van wie sinds het We Can Dance festival zondagavond niets meer vernomen werd.
Camille Jonckheere

Twee jongemannen, Siebert Glele uit Gent en Niels Landuyt, die sinds zondagavond vermist waren, zijn terecht. De jongemannen werden zondagavond gezien op het dancefestival We Can Dance in Zeebrugge en daarna om 4 uur ‘s nachts nog in Knokke-Heist, maar waren daarna spoorloos. De familie lanceerde dinsdagochtend een oproep op sociale media en deed een aangifte bij de politie.

De politie van Gent kreeg dinsdagvoormiddag een aangifte binnen van twee jongemannen Siebert Glele uit Gent en Niels Landuyt, die sinds zondagavond vermist waren. De jongemannen werden beiden gezien op het We Can Dance festival in Zeebrugge. De familie had ook contact opgenomen met de organisatoren. “We weten niet wat er met de jongeren gebeurd is, maar we staan paraat om de familie en de hulpdiensten te helpen”, vertelt organisator Bart Roman.

Jongemannen terecht

De politie had een opsporingsbericht opgemaakt voor de beide jongens. Maar volgens het parket van Brugge was de verdwijning niet onrustwekkend. Ondertussen zijn de jongemannen ook terug terecht.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.