De 15-jarige Wehnah was zondag weggelopen uit een gesloten instelling in Kortrijk, op blote voeten en zonder winterkleren. Omdat haar verdwijning als onrustwekkend werd beschouwd en de tiener eerder vluchtgedrag vertoonde, zetten politie en Child Focus samen met de familie meteen alles op alles.

Maandagavond rond 21 uur kwam het goede nieuws dat het meisje in Poperinge werd teruggevonden. Bij een nieuwe vluchtpoging sprong ze uit het raam, waarbij ze gewond raakte aan haar voeten. Na de nodige zorgen in het ziekenhuis keerde het 15-jarige meisje terug naar de gesloten instelling. (OV)

De 15-jarige Wehnah was zondag weggelopen uit een gesloten instelling in Kortrijk, op blote voeten en zonder winterkleren. Omdat haar verdwijning als onrustwekkend werd beschouwd en de tiener eerder vluchtgedrag vertoonde, zetten politie en Child Focus samen met de familie meteen alles op alles. Maandagavond rond 21 uur kwam het goede nieuws dat het meisje in Poperinge werd teruggevonden. Bij een nieuwe vluchtpoging sprong ze uit het raam, waarbij ze gewond raakte aan haar voeten. Na de nodige zorgen in het ziekenhuis keerde het 15-jarige meisje terug naar de gesloten instelling. (OV)