"Maar onlangs hebben wij het nieuws vernomen dat 1e sergeant Jan Bouttry van brandweerpost Veurne op 52-jarige leeftijd getroffen werd door de ALS-ziekte. Er werd een benefiet georganiseerd bij post Veurne speciaal voor Jan. Deze benefiet bracht toen 13.421 euro op ten voordele van de ALS-vereniging en Jan Bouttry."

"Daarom hebben wij besloten om dit jaar ook een deel van onze opbrengst te doneren aan "Fire for Jan" en een ander deel te schenken voor het behoud van de MUG-heli uit Brugge", zegt Patrick. Jan Bouttry kreeg een cheque van 2000 euro en aan de MUG-heli werd een cheque van 1000 euro overhandigd. Deze mooie bedragen kwamen van de opbrengst van de verkoop van de badges.

(JT)

"Maar onlangs hebben wij het nieuws vernomen dat 1e sergeant Jan Bouttry van brandweerpost Veurne op 52-jarige leeftijd getroffen werd door de ALS-ziekte. Er werd een benefiet georganiseerd bij post Veurne speciaal voor Jan. Deze benefiet bracht toen 13.421 euro op ten voordele van de ALS-vereniging en Jan Bouttry." "Daarom hebben wij besloten om dit jaar ook een deel van onze opbrengst te doneren aan "Fire for Jan" en een ander deel te schenken voor het behoud van de MUG-heli uit Brugge", zegt Patrick. Jan Bouttry kreeg een cheque van 2000 euro en aan de MUG-heli werd een cheque van 1000 euro overhandigd. Deze mooie bedragen kwamen van de opbrengst van de verkoop van de badges.(JT)