Verkeersvrij deel Ooststraat kleurt hartelijk rood

Er heerste dit weekend vooral veel liefde in Ooststraat.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Er heerste dit weekend vooral veel liefde in Ooststraat.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Redactie KW

Zondag is het Valentijn. Dat is het feest van de liefde en daarom kleurt op zaterdag 13 februari het verkeersvrije deel van de Ooststraat hartelijk rood.

“Met deze kleine actie willen we alle Roeselaarse geliefden en bezoekers een vrolijk Valentijn wensen. Maar bovenal steken we een hartje onder de riem van alle handelaars #VANRSL”, vertelt Henk De Gheldere die sindskort met Jeanien een nieuwkomer is in de Ooststraat 90.

‘Voor de horeca-uitbaters zijn het barre tijden, maar we moeten positief blijven geloven dat het straks weer beter wordt. We merken nu al veel initiatieven van ondernemende horeca-mensen die bewijzen dat ze niet bij de pakken blijven zitten. Als we straks weer open mogen, staan we klaar om de mensen héél hartelijk te ontvangen’, knipoogt Henk.

Henk is ook uitbater van Viva Verne in de Kermisstraat en Bar Giraf in de Sint-Amandsstraat. Beide zaken zijn nu gesloten, maar sinds december 2020 opende hij Jeanien in de Ooststraat, waar je nu al terecht kan voor een take-away koffie, leuke kamerplantjes en de kant-en-klare cocktails van The HomeShakers. (JD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.