Wittebroodsweken voor Stephanie Cheneau, voorzitter YPW in Wervik: “In 2020 veel verwezenlijkt”

Stephanie Chenau leidt de Young Professionals Wervik (foto ED)
Stephanie Chenau leidt de Young Professionals Wervik (foto ED)
Redactie KW

Serviceclub Kiwanis Young Professionals Wervik heeft met Stephanie Cheneau uit Menen een nieuwe voorzitster. De jaarlijkse voorstelling van de sociale projecten in het voorbije werkjaar, traditioneel in landhuis De Kleine Prins, kon dit keer wegens corona niet plaatsvinden.

Kiwanis Young Professionals Wervik is een groep jonge enthousiastelingen die zich stuk voor stuk inzetten voor kansarme kinderen uit eigen regio. “Voor het nieuwe werkjaar kijken we reikhalzend uit naar het vieren van ons tiende bestaansjaar”, aldus de nieuwe voorzitster. “Dit zal met de nodige luister en festiviteiten gepaard gaan. Achter de schermen werken we geduldig aan verschillende pistes die gevolgd kunnen worden, al naargelang welk fiat er op dat moment van onze regering zal zijn.”

Feest voor Allen

Een blikvanger eind vorig jaar was alvast het Feest voor Allen, in samenwerking met Welzijnsschakel Grenslicht Menen. “400 maaltijden voor 150 gezinnen werden door traiteur Q-linair Plus uit Geluwe klaargemaakt en door onze leden en die van Welzijnsschakel aan huis verdeeld onder de ingeschrevenen”, zegt de voorzitster. “Daarnaast hebben we kerstwenskaarten ontworpen en verkocht om zo de projecten van onze goede doelen te kunnen blijven steunen in het nieuwe werkjaar. In de huidige omstandigheden zetten onze leden hun beste beentje voor. Net als onze doelgroep hebben ze veerkracht en inventiviteit getoond en zullen dat ook blijven doen. We hebben vorig jaar heel wat verwezenlijkt.”

Leden

Leden van de serviceclub zijn Stijn, Ellen en Bert Vangheluwe, Leen Cael, Evelien Vangheluwe, Benjamin Parker, Alexander Hanssens, Davy Vanderbrugge, Dieter Bonte, Wouter Dubois, Sofie Demeulemeester, Bram Wenes, Delphine en Stephnie Cheneau, Christophe Goussaert, Annelies en Elke Durnez.

(EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.