Winkelse Stappers stippelen wandelzoektocht uit tijdens krokusvakantie

De Winkelse Stappers organiseren een wandelzoektocht. We zien voorzitter Jeroen Vanneste en parcoursbouwer Luc De Baecke. (foto JS)© Jan Stragier
De Winkelse Stappers organiseren een wandelzoektocht. We zien voorzitter Jeroen Vanneste en parcoursbouwer Luc De Baecke. (foto JS)© Jan Stragier
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Wandelclub De Winkelse Stappers organiseert tijdens de krokusvakantie een wandelzoektocht. “Op die manier willen we toch een alternatief bieden aan de wandelaars die in normale omstandigheden deelnemen aan een van onze tochten”, aldus Rita Guillemyn.

Ook bij wandelclub De Winkelse Stappers zoekt men volop naar alternatieven in de strijd tegen het coronavirus. “Sinds maart vorig jaar hebben we geen normale wandeling meer kunnen organiseren. De voorbije maanden stippelden we wel twee wandelingen uit die wandelaars tijdens een bepaalde periode konden afstappen. We merkten dat dit een succes was”, aldus Rita Guillemyn, penningmeester van de club. De club doet het daarom nog een derde keer in de krokusvakantie. Tussen 13 en 21 februari kunnen wandelaars de pijlen volgen van aan de kerk van Sint-Eloois-Winkel. “Dit keer kiezen we voor een wandelzoektocht.”

Wegen ontdekken

Het deelnemingsformulier is vanaf een week voor de start van de wandelzoektocht te downloaden via de Facebookpagina van de Winkelse Stappers. Nabij het portaal van de kerk plaatst de vereniging een bus waarin de deelnemers hun deelnemingsformulier kunnen deponeren. “De tocht gaat door tijdens de krokusvakantie. We hopen dan ook dat heel wat jongeren de misschien mindere bekende plaatselijke wegen zullen ontdekken.” (BF)

Meer informatie omtrent de wandelzoektocht is verkrijgbaar via Rita op het nummer 0476 49 49 60.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.