WIK Gym&Dans Oostende start 113de seizoen met receptie en hulde aan erevoorzitter Staf Cattoor

Erevoorzitter Staf Cattoor kreeg ook bloemen van GymFed-ondervoorzitter Paul Standaert. WIK-voorzitter Erwin Delie (rechts) deelt in de vreugde. © (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Na anderhalf jaar met heel wat problemen en uitdagingen zet WIK Gym&Dans Oostende haar deuren op 4 september wagenwijd open om de talrijke gymnasten, dansers en skippers te verwelkomen en hun favoriete sport in de best mogelijke omstandigheden te laten beoefenen.

Zaterdag werd het seizoen alvast ingezet met een receptie en een huldiging van erevoorzitter Staf Cattoor. Staf Cattoor is 63 jaar lid van de club. Hij startte in 1958 als trommelaar. In 1965 werd hij tamboer-majoor en voortrekker van de drumband tot in 1984. Vanaf 1985 en tot begin 2020 fungeerde hij als algemeen voorzitter.

Staf Cattoor is de man van de vijf d’s: dromen, denken, durven, doen en vooral doorzetten! Als erevoorzitter is hij nog steeds nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de club.

Staf Cattoor en zijn vrouw Ingrid de Putter werden overladen met lovende woorden en geschenken. Als verrassing en tevens apotheose van de huldiging werd Staf getrakteerd op een miniconcert van de WIK-showband.

“De hulde was voor mij een complete verrassing en toen ik nog een serenade erbij kreeg van de showband werd het mij te machtig. De emotie sloeg toe en de traantjes vloeiden. Dat had ik niet verwacht”, vertelde de ontroerde erevoorzitter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier