Vriendenkring Brandweer schenkt kalenders aan woon-zorgcentra

Op 13 november schonk de Vriendenkring van de Brandweer Diksmuide gratis kalenders aan woon-zorgcentrum Yserheem in Diksmuide en woon-zorgcentrum Zilvervogel in Woumen.

V.l.n.r. Nadine Bourgois, directrice van de Zilvervogel in Woumen die de kalenders in ontvangst neemt van brandweerman Danny Bulcke en ambulancier Cindy Deleu. © ACK

“We willen hiermee de bewoners van de woon-zorgcentra een hart onder de riem steken, wat warmte brengen in deze, zeker ook voor hen, moeilijke periode. Samen met een brief vol bemoedigende woorden gaven we de kalenders, volledig coronaveilig af”, aldus de voorzitter van de Vriendenkring van de Brandweer Diksmuide, Bernard Van Acker.

In normale omstandigheden worden de kalenders van deur tot deur verkocht, iets wat nu niet mogelijk was. “We hebben dit jaar de kalenders in de brievenbussen gestopt in de hoop dat de mensen dan 5 euro overschrijven, iets wat al zeker 3.000 inwoners deden en waarvoor we hen bedanken. We hopen dat de rest dit voorbeeld volgen”, vertelt voorzitter Van Acker.

Brandweer steunen

“Vandaag gaven we aan elk wzc 100 kalenders om onder de bewoners te verdelen.” Kreeg je geen kalender in de bus en wil je de brandweer toch steunen, bel dan naar 0489 30 62 70 van voorzitter vriendenkring Bernard Van Acker of mail naar bernard.vanacker@brandweerwesthoek.be, met vermelding van je adres, dan wordt de kalender in je brievenbus gedropt. (ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.