VL@S Veurne verwelkomt nieuwe voorzitter

Het bestuur van VL@S Veurne: Gaby Debackere, Marcella Deraedt, Paul Jansseune (nieuwe voorzitter), An Bonte (ex-voorzitter), Frans Calcoen (secretaris), Jeannine Decorte, Remi Decock, Christiane Kemp. Ontbreekt : Raf Sonneville © JT
Redactie KW

Voor velen was 2020 geen gemakkelijk jaar. Vele activiteiten vielen weg, en voor velen ook het sociaal contact. Maar afdeling VL@S Veurne is niet bij de pakken blijven zitten en heeft geprobeerd het contact met de leden te behouden. Zo werd onder meer een online Noordzeequiz georganiseerd.

Tijdens de bestuursvergadering van maandag 4 oktober werd de nieuwe voorzitter van VL@S Veurne voorgesteld. Huidig voorzitter An Bonte geeft de voorzittersfakkel door aan dokter Paul Jansseune. Tevens werden nog enkele activiteiten voor 2021voorgesteld.

Op maandag 18 oktober vindt de nieuwe start van de activiteiten plaats en wordt Paul Jansseune officieel aan de leden voorgesteld. Na het welkomstwoordje met een hapje en een drankje kunnen de leden bij een leuke en verfrissende babbel kennis maken met hun nieuwe voorzitter.

Gedichten

Nadien zal Dirk Pauwels, bekend in Veurne om zijn spitse verhalen en gedichten over zijn stad en zijn volkse geschiedenis, zorgen voor een fijne en luimige noot.

Op maandg 15 november gaat de nieuwe voorzitter, dokter Paul Jansseune, de ernstige toer op met een uiteenzetting over ‘suiker’. Hij zal er alle aspecten en links met de voeding en de gezondheid belichten.

Om het werkjaar af te sluiten is er nog een quiz voorzien op vrijdag 26 november in de Kerkepannezaal in Koksijde en op woensdag 8 december in Oostende.

Ook staat er op maandag 20 december nog een gefilmde reisreportage over Myanmar op het programma in de Zonnebloem in Veurne. Voor alle inlichtingen over de werking van de vereiniging kan men terecht bij secretaris Frans Calcoen (frans.calcoen@gmail.com) of op het nummer 058/31 19 52.

(JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.