Unizo organiseert Barbecue Party

Met de Barbecue Party wil Unizo een activiteit toevoegen aan de beperkte activiteiten rond de Pittemse kermisweken. We zien vlnr. Nathalie Verbrugge, Dirk De Ceuninck, Mark Roygens, Chris Van Nieuwenhuyse en Ellen Verkindere. © Jan
Redactie KW

Op zondag 18 juli organiseert Unizo Pittem-Egem op de locatie van ’t Zudn Van Vrankrik op de binnenkoer van de oude jongensschool in de Eikeldreef een Barbecue Party.

Ondanks corona heeft de vereniging de voorbije maanden niet stil gezeten, denken we in dit verband maar aan de Dag van de Klant (die over een week gespreid werd) en de kerstetalagewedstrijd.

Zotte Maandag

Twee jaar geleden riep de vereniging de verkiezing van de Zotte Keirl en Zotte Treze in het leven in het kader van de festiviteiten rond Zotte Maandag, maar omdat deze verkiezing niet coronaproof kan georganiseerd worden en Unizo toch zijn steentje wil bijdragen aan de beperktere viering van de Sint-Godelievekermis, werd een eenmalig initiatief op poten gezet: de Barbecue Party.”

“Iedereen die van lekker eten houdt en ondernemend van geest is, is welkom vanaf 11 uur voor een uitgebreide receptie met een waaier aan verfijnde hapjes. Van 12.30 tot 15 uur kan er dan aangeschoven worden voor een luxe barbecue met een variëteit aan vlees, vis en groenten. Tijdens de barbecue is er een live optreden van ‘Marcell Den 13de’.

De prijs voor volwassenen is 50 euro (aperitief inbegrepen) en 20 euro voor kinderen. Een inschrijvingsformulier is te verkrijgen via unizopittem@gmail.com. (JG)

Er kan ingeschreven worden tot 10 juli en het verschuldigde bedrag dient overgeschreven te worden op rekeningnummer BE48 3850 6311 4327 van Unizo Pittem-Egem.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.