Tweede reeks champagne met capsules van Briek Schotte voor Somival

De eerste reeks champagne met capsules Briek Schotte 100 jaar was een groot succes. Op de foto herkennen we Ann Vanheusden, Katrien Thys, Fernand Smagghe, Johan Schotte, Frank Dekeyster, Mark Vanryckeghem, Carlos Van Lauwe en Lucien De Bels. © DJW
Redactie KW

Er komt een tweede reeks champagne met capsules van Briek Schotte aan, waarvan de opbrengst net als vorige keer bestemd is voor de werking van Somival. Doordat de vereniging voor personen met een handicap dit jaar door corona vrijwel geen fondsenwerving kon realiseren, zullen de centen in elk geval meer dan welkom zijn. Champagne en capsules zijn te koop bij Frank Dekeyster, firma Delicham vanaf 15 november.

Voorzitter Lucien De Bels: “De tweede en meteen ook afsluitende reeks is tegelijk de afsluiter van 100 jaar Briek Schotte waarmee wij precies een jaar geleden uitpakten, met toestemming van Johan Schotte, de zoon van Briek. Ook nu is dat weer het geval. Vorig jaar bleek het aanbod een geweldig succes. Alle bestelde champagne met bijhorende capsules was in nauwelijks enkele maanden uitverkocht. Voor Somival was het in elk geval een geweldige zaak want onze werking inclusief de materialen die nodig zijn voor zowel onze recreanten als competitiesporters eist veel centjes.”

Buitenkans

Normaal gezien kan Somival elk jaar rekenen op de inzet van verschillende Waregemse serviceclubs, lokale verenigingen en organisaties die activiteiten organiseren waarvan de opbrengst bestemd is voor de vereniging. Maar dit jaar kan het door de gekende omstandigheden niet. En dat is een lelijke streep door de rekening. Lucien De Bels: “Wij hopen dan ook dat deze tweede en laatste reeks even succesvol verloopt als de eerste. Voor de verzamelaars van capsules is het in elk geval een buitenansje om hun collectie aan te vullen.”

(DJW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten