Twee nieuwe voorzitters voor Moorsele Onderneemt: “We vonden elkaar snel”

Redactie KW

Moorsele Onderneemt heeft twee nieuwe voorzitters. Met Helle Lust en Katrien De Vlieger staan er nu twee vrouwen aan het roer van deze zelfstandigenorganisatie.

Het was aangenaam kennis maken met de twee nieuwe voorzitters aan woonzorgcentrum Sint-Jozef. Helle Lust en Katrien De Vlieger kwamen er namens Moorsele Onderneemt een reuzentaart bezorgen aan de medewerkers van het WZC.

“De vorige voorzitter Gianni De Clerq besloot een sabbatjaar te nemen”, zegt Helle, die met haar bedrijf grafisch ontwerp en belettering verzorgt. “De kandidaten stonden niet aan te schuiven, maar toch vonden Katrien en ik elkaar snel om het voorzitterschap over te nemen.”

Alternatieven

“Geen nieuwjaarsreceptie dit jaar, maar toch maakte Gianni er iets speciaals van”, vervolgt Katrien, die met haar bedrijf Creadvise creatief advies heeft met betrekking tot branding. “De leden van onze vzw ontvingen een nieuwjaarspakket.” Heel veel stond of staat er voorlopig niet op de agenda.

“Geen ‘Op stap met koude voeten’, geen Run for Fun en wellicht ook geen Klein Tokyo. Maar we denken na over alternatieven. Moorsele Onderneemt laat zeker nog van zich horen de komende maanden.”

(SLW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.