Sportschool organiseert Survival Run in Meulebeke

De organisatoren Glenn Maddens, Filip De Canck en Stijn Dermul. (foto Luc)
Redactie KW

Op woensdag 27 april om 13.30 uur organiseert de Sportschool Meulebeke de eerste editie van hun Survival Run. Het is de bedoeling om in vier leeftijdscategorieën zowel jongeren als volwassenen aan te sporen zo snel mogelijk een hindernissenparcours af te leggen.

“Start en aankomst van deze eerste Survival Run zijn voorzien op de parking van onze school in de Ingelmunstersteenweg 3A”, aldus directeur Filip De Canck. “Het parcours loopt door het school- en internaatsgebouw en op het domein Ter Borcht. Er staan de deelnemers heel wat uitdagende hindernissen te wachten waaronder enkele die geplaatst en bemand worden door instructeurs van het Belgisch Leger, en een oversteek over het water.”

Leeftijdscategorie

“De deelnemers starten in kleinere groepen om een vlotte passage mogelijk te maken”, neemt mede-inrichter Stijn Dermul over.

“Om 13.30 uur komen de jongeren van het vijfde en zesde leerjaar aan de start voor een parcours van 4 km. Vanaf 14.30 uur is het dan de beurt aan leerlingen van het eerste en tweede middelbaar die hetzelfde parcours van 4 km zullen afleggen. Omstreeks 15.30 uur wagen de leerlingen van het derde tot het zesde middelbaar hun kansen voor een parcours van 7km. Tenslotte komen ook de volwassenen om 17.30 uur aan hun trekken, zij leggen eveneens het parcours van 7km af.”

Deelname bedraagt 5 euro. Elke deelnemer ontvangt een T-shirt in return. Per leeftijdscategorie is er voor de winnaars een mooie prijs voorzien. Inschrijven kan in groep of individueel via stijn_dermul@hotmail.com.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier