https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

S-Plus Zwevezele stelt nieuw bestuur en komende activiteiten voor

We zien v.l.n.r.: Rita Mullier, Marnix Vermeulen, Wim Schepens, Erny Lanckriet en Martine Devisscher. (foto Nele)
Redactie KW

S-Plus, de vereniging voor plussers met pit, stelt hun nieuwe bestuur voor. Ook de gekende activiteiten gaan opnieuw door zoals weleer.

“Na meer dan één jaar stilstand gaat S- Plus opnieuw van start”, vertelt Martine Devisscher. “S-Plus, de seniorenvereniging, streeft naar de verbetering van gezondheid en welzijn voor plussers met pit. Voor ons is niemand te oud om nog bij te leren of mee te tellen. Bij ons gaat het niet zozeer om de leeftijd, maar om wie je bent. Ben je 50 plus of al ruim 80 plus, iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten.”

“Op maandag 20 september gingen we van start met een reeks kaartnamiddagen in de polyvalente zaal de Zwaluw in Zwevezele. Op dinsdag 28 september wordt het startschot voor de eerste koersbal-wedstrijd in de cafetaria van de basketbal gegeven. Deze activiteit gaat ook door in de Zwaluw en start om 13.30 uur. De formule blijft hetzelfde en na de activiteit wordt de namiddag gezellig afgesloten door samen te tafelen. Samen eten is een bijzondere manier om mensen samen te brengen en te praten.”

Nieuwe voorzitter

S-Plus kent een nieuw bestuur dat bestaat uit vijf personen. “Na vele jaren van engagement en organiseren besliste Daniel Mullier om de fakkel voor voorzitter door te geven. Wim Schepens neemt het voorzitterschap voortaan op zich. Rita Mullier is de nieuwe ondervoorzitter.”

“Penningmeester van dienst is Erny Lancriet en Marnix Vermeulen is de secretaris. Ikzelf vul het nieuw bestuur aan als communicatieverantwoordelijke. Het S-Plus bestuur kan eveneens rekenen op een aantal trouwe medewerkers die maandelijks het beste van zichzelf geven om alle activiteiten in goede banen te leiden. Wie interesse toont, mag mij altijd contacteren via 0486 08 29 06 of via johan.braet-devisscher@telenet.be.

(NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.