Rapid Langemark pakt uit met takeaway

Linda Bourgeois en voorzitter Rik Robaeys van Rapid Langemark.© RB
Linda Bourgeois en voorzitter Rik Robaeys van Rapid Langemark.© RB
Redactie KW

Net als heel wat andere verenigingen moet ook basketbalclub Rapid Langemark creatief omspringen in coronatijden. In het weekend van 27 en 28 maart pakt Rapid daarom uit met takeaway.

“Het wegvallen van onze rommelmarkten, het barbecuefestijn, de fuif, het entreegeld, de kantineopbrengst en de tombola betekent toch een zware financiële aderlating”, weet Linda Bourgeois, die samen met voorzitter Rik Robaeys en Régine Vandermeersch een van de steunpilaren is van het ontspannings- en evenemententeam van de Langemarkse basketbalclub. “Om toch wat geld in het laatje te krijgen, pakken we op zaterdag 27 en zondag 28 maart uit met takeaway. Op het menu staat pavé van kalkoen met groentjes en gratinaardappelen voor 16 euro, of beenham, groentjes en krieltjes voor 17 euro, of spaghetti bolognaise voor 12 euro. Alles is af te halen in Sportkaffee Eleven, op zaterdag 27 maart vanaf 15 tot 18 uur en op zondag 28 maart tussen 9.30 en 12 uur.”

“Voor minder mobiele mensen in Langemark-Poelkapelle is er ook gratis thuislevering mogelijk op zaterdag tussen 15 en 18 uur. We hebben ook witte en rode wijnen in de aanbieding tegen 10 euro per fles en een lekkere aperitief van een halve liter voor 10 euro.” Bestelformulieren zijn te verkrijgen bij de bestuursleden of via e-mail: rikrobaeys@gmail.com, regine.vandermeersch@gmail.com of bourgeoislinda@hotmail.com. (RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier