Poaldorppekkers dopen Dentergem om tot ‘Camping Tentergem’

© BB
Redactie KW

Tijdens het kermisweekend van 17, 18 en 19 juli organiseren De Poaldorppekkers een heuse camping op de weide achter het JOC. Iedereen kan er overnachten op vrijdag en zaterdag. Alle deelnemers krijgen ‘s morgens een lekker ontbijt aan hun tent geleverd.

Door de coronacrisis waren De Poaldorppekkers genoodzaakt een alternatief te bedenken voor de kermis. Iedereen was het meteen eens dat er iets georganiseerd moest worden om de staycation tijdens de zomer zo aangenaam mogelijk te maken. Zo werd ‘Camping Tentergem’ geboren. De bezoekers reserveren op voorhand hun kampeerplaats en komen hun tent de dag ervoor opzetten. Na een aangename nachtrust wordt hun ontbijt aan de tent geleverd om de dag met volle moed aan te vangen.

Schorriemorrieband

Op zaterdag 18 juli worden er ook tal van randanimatie voorzien zoals Pintje Dek, een wandelzoektocht en een optreden van de Schorriemorrieband om de kinderen te plezieren. Voor de dorstige deelnemers wordt er een gezellige zomerbar op poten gezet. De Poaldorppekkers houden rekening met de coronamaatregelen zodat alles veilig kan verlopen in de eigen bubbel.

Je kan gebruik maken van het terras, maar er is ook de mogelijkheid om via een app drank en eten te bestellen. Op die manier kan iedereen rustig op zijn kampeerplaats blijven. (KB)

Meer info op www.poaldorppekkers.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier