Oproep aan Pittemnaren die dit jaar 75 jaar worden

De werkgroep met v.l.n.r. Monique Bouvry, Georges De Bels, Cecile Callens, Ludwina Laethem, Marie-Paule Van Parys, Linda Velghe en Guido Defour. (foto Jan) © Johan Defour d.lighting
Redactie KW

Het versoepelen van de coronamaatregelen is voor de werkgroep rond de 75-jarigen uit Pittem en Egem reden tot feest. Ze doen een oproep aan alle leeftijdsgenoten, en nodigen hen uit om op 3 oktober samen 75 kaarsjes uit te blazen.

Vijf jaar geleden waren ze met tachtig om hun zeventigste verjaardag te vieren, en ook nu willen de inmiddels 75-jarigen bijeenkomen. Wie geen uitnodiging kreeg of nieuw is in Pittem, kan contact opnemen met de werkgroep via pittem75in2021@yahoo.com.

De werkgroep is er ook ditmaal in geslaagd een mooi programma voor te bereiden. Wie ingeschreven is, wordt op zondag 3 oktober om 10.30 uur verwacht in de parochiekerk van Pittem voor een viering, voorgegaan door de jarige pater Fritz Bouvry. Na de groepsfoto aan het standbeeld van Pater Verbiest wordt het gezelschap om 11.30 uur verwacht in het gemeentehuis voor een receptie aangeboden door de gemeente.

Na een toast op nog veel jaren gaat het richting hotel-restaurant Shamrock in Tielt voor een fijn diner met drankjes tot 18 uur. Voor het eerst kunnen deelnemers zelf tafels van 6 of 8 personen samenstellen. Alle jarigen ontvangen nog diezelfde namiddag hun groepsfoto.

(JG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.