Ook KLJ Oostrozebeke gaat kermisfeestje bouwen

Ook de KLJ laat het kermis gebeuren niet zomaar aan zich voorbij gaan. Het bestuur heeft alvast voor een leuk kermisprogramma gezorgd. Op de foto Ella Roobrouck, Marie, Aaron en Jonas Claerhout, Wout Delmotte, Bert Vanstaen, Bert Christiaens en Robbe Coorevits. (CLY-foto CLY)
Redactie KW

Ook de KLJ, met 100 leden één van de sterkste jeugdbewegingen van de gemeente, laat het kermisweekend niet zomaar aan zich voorbij gaan. Het weekend van 8 en 9 oktober wordt dat van de jaarlijkse Goeweere-fuif in de tent op de weide van de familie Vanhaverbeke in het Hoogleen 3.

“Wij hebben dit feestweekend nodig om een leuk activiteitenprogramma te kunnen aanbieden aan onze grote ledengroep”, licht Ella Claerhout toe. “Koken kost geld en met een beetje geld in kas kunnen we activiteiten aanbieden zoals een bezoek aan een bowling, het organiseren van een quiz, ons jaarlijks kamp en de jaarlijkse fuif. Wij verlenen ook onze medewerking aan de boerenmarkt en onze vendeliers zullen optreden bij de opening van de dorpskernvernieuwing.”

Het feestprogramma start op vrijdag 8 oktober vanaf 19.30 uur in de feesttent met een walking dinner. Deelnemen kost 20 euro voor volwassene en 12 euro voor kinderen. Zaterdag 9 oktober vanaf 21 uur volgt de gekende Goeweere-fuif in de feesttent. Twee dj’s zorgen voor de ambiance. Erbij zijn kost 7 euro. Op de foto zien we het bestuur met Ella Roobrouck, Marie, Aaron en Jonas Claerhout, Wout Delmotte, Bert Vanstaen, Bert Christiaens en Robbe Coorevits. (CLY-foto CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.