OKRA-leden krijgen chocoladepakketje om horrorjaar snel te vergeten

Alle OKRA-leden krijgen een lekker chocoladepakketje.© foto JM
Alle OKRA-leden krijgen een lekker chocoladepakketje.© foto JM
Redactie KW

Alle leden van OKRA Ardooie krijgen rond deze periode hun uitnodiging om het lidmaatschap voor 2021 te hernieuwen. En omdat het jaar 2020 eentje was om snel te vergeten, trakteert OKRA iedereen met een chocoladepakketje.

“Meer dan de helft van onze activiteiten werden geannuleerd en het chocoladepakketje is een compensatie voor het gemis aan activiteiten en aan gezellige bijeenkomsten”, vertelt voorzitter Daniel Devolderde.

OKRA loste wel enkele alternatieve activiteiten in zoals een bezoek aan het rustoord met een passende attentie en een afsluit van het sportseizoen in open lucht, maar annuleren was het ordewoord. “Zolang OKRA vanuit nationaal standpunt alle activiteiten afraadt volgen wij dat advies. Er is wel een jaarprogramma opgesteld voor 2021 zodat wij kunnen inpikken zodra de omstandigheden het toelaten”, zegt Daniel.

Voor Ardooie komt daar nog eens de sluiting van de zalen bij. De vrees is dat dit nog een tijdje zal aanhouden. Code rood, de hoogste besmettingsgraad, is bereikt bij 240 besmettingen op 100.000 inwoners. Ardooie piekt momenteel op het drievoud en dat is 738. “Hopen op beternis en genieten van de chocolade is de boodschap”, besluit een hoopvolle voorzitter.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier