Nieuwjaarsreceptie in nieuw clublokaal Blauw Zwart Veurne

Centraal achter de vlag van blauw en zwart, het bestuur, olv voorzitter Pascal Sticker en bestuursleden Bram Dutoit, Dominiek Latré en Dave Maesen, geflankeerd door Zlatan en Mike van het lokaal De Kroon en enkele trouwe leden van Blauw Zwart Veurne. © José Tyteca
Redactie KW

Supportersclub Blauw Zwart Veurne VZW, een officieel erkende supportersclub van Club Brugge KV met niet minder dan 145 leden, kwam bijeen voor haar jaarlijkse algemene vergadering. Hieraan wordt traditioneel de nieuwjaarsreceptie gekoppeld. Het nieuwjaarsglas werd voor de eerste keer geheven in het nieuwe supporterslokaal café ‘De Kroon’ op de Grote Markt in Veurne.

In zijn speech stond voorzitter Pascal Sticker stil bij het vertrek van hun peter van de supportersclub, Ruud Vormer naar Essevee. Na 365 wedstrijden voor Club Brugge werd Ruud Vormer geprezen als clublegende die symbool stond voor de wederopstanding van Club Brugge. Pascal Sticker: “hij behaalde niet minder dan vijf landstitels, een Gouden Schoen, de beker van België en vier keer de Super Cup. Blauw Zwart Veurne gaat nu op zoek naar een andere clubspeler die het peterschap dient over te nemen”….

(José Tyteca)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier