Natuurpunt Staden quizt ten voordele van Vijfwegenpoel

Filip Moerman, Tom Lemahieu, Chris Verhaeghe en Koen Vandeportaele. (foto JCR)
Redactie KW

Natuurpunt Groot-Staden organiseert op vrijdag 18 februari een quiz ten voordele van natuurgebied De Vijfwegenpoel.

“We organiseren onze quiz al voor de vijfde maal”, weet voorzitter Koen Vandeportaele van Natuurpunt Groot-Staden. “Onze quiz draait rond algemene kennis. Er zijn dus vragen rond alle mogelijke onderwerpen en niet alleen maar over natuurgerelateerde kennis.”

“Bij deze editie zijn hele mooie prijzen te winnen”, pikt bestuurslid Chris Verhaeghe in. “Naast reiskoffers zijn er onder andere etentjes te winnen. De deelnemers krijgen tijdens de quiz ook een Terrestbiertje geserveerd.” “De quiz gaat ook volledig coronaproof door”, gaat Koen Vandeportaele verder.

“De quiz moet in het kader van de coronamaatregelen ook om middernacht afgelopen zijn. We beginnen er dan ook stipt om 19.15 uur aan. De quiz staat open voor teams van maximum vier man.”

De algemene kennisquiz van Natuurpunt Groot-Staden vindt plaats op vrijdag 18 februari om 19.15 uur in zaal Zonneheem in de Basijnsmolenstraat 2 in Oostnieuwkerke. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro per ploeg. Er dient vooraf per mail ingeschreven te worden via natuurpuntgrootstaden@gmail.com met vermelding van contactgegevens en ploegnaam. De opbrengst gaat naar De Vijfwegenpoel, het natuurgebied op De Vijfwegen dat Natuurpunt Groot-Staden beheert. Meer info bij Daan Vandekerkhove : 0486/214.608.

(BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier