Natuurpunt De Buizerd pakt opnieuw uit met een kruidenverkoop

Er is een ruime keuze uit planten. © Getty Images
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Natuurpunt De Buizerd Ingelmunster-Izegem organiseert voor de 19de keer een kruidenverkoop met keuze uit zo’n 300 soorten, en dit stuk voor stuk kwaliteitsplanten. Bestellen kan tot 21 april.

Vorig jaar werden er meer dan 2.500 kruiden verkocht. De winst ging integraal naar het reservatenfonds ‘5083C’. Natuurpunt wil met dat geld in de toekomst nog waardevolle natuur aankopen in hun werkgebied Ingelmunster-Izegem, mits een correcte prijs.

Naast de gekende eenjarigen, tweejarigen, pot- en perkplanten zijn er ook vergeten groenten beschikbaar en dit allemaal in 1,5 liter-potten voorzien met een infolabel met uitleg naar verzorging toe en hoe te gebruiken bij gerechten.

Bestellen

De uiterste besteldatum is vrijdag 21 april. De planten zijn op zondag 30 april tussen 9 en 12 uur af te halen in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat 4 in Ingelmunster. Bestellijsten zijn te downloaden via http://www.debuizerd.be/of op te vragen bij de bestuursleden.

Volledig ingevulde lijsten mag je terugsturen naar info@debuizerd.be. De bestelling is pas definitief na betaling van het verschuldigd bedrag op BE58 7512 0372 3379, met vermelding van het aantal planten. (Patrick D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier