Laurence Herreman leidt voortaan chiro Nele

Laurence kan rekenen op een groep gemotiveerder leidsters. © GF
Redactie KW

Bij chiro Nele zal het nieuwe werkjaar in september van start gaan met een nieuwe hoofdleidster. Chelsey Van Ruymbeke geeft de fakkel door aan Laurence Herreman.

Het bubbelbivak in Zolder was voor Chelsey Van Ruymbekede laatste chiroactiviteit in de rol van hoofdleidster. Laurence Herreman volgt haar op en kan rekenen op een actieve groep begeleidsters voor de Ardooise chiro.

Voor elke leeftijdsgroep staan enkele gemotiveerde leidsters klaar. Audrey Delaere, Charlotte Herreman, Michelle Eeckhiout en Rani Vroman begeleiden de jongste Chirowietjes en dat zijn de Ribbels.

Hanne Coghe, Axelle Vanden Berghe, Eline Vanden Berghe en Rani Ameye hebben de handen vol met de begeleiding van de speelclub.

De Kwiks zijn in de goede handen van Jasmien Duccatteeuw, Laurence Herreman en Chelsey Van Ruymbeke. Michelle Devoldere, Céleste Boddin en Celine Debusschere zij er voor de Tippers.

Voor de Tiptiens zorgen Elise Debackere, Lotte Van Nieuwenhuyse en Stephanie Vanhaverbeke. Marah Cham en Anouk Verhoest begeleiden de Aspi’s.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier