KLJ kijkt reikhalzend uit naar galabal

Het bestuur van KLJ. (foto JM)
Jan Maeseele
Jan Maeseele Medewerker KW

De Ardooise KLJ start vanavond, vrijdag 10 september ,het nieuwe werkjaar op. En meteen kijken ze reikhalzend uit naar de eerste grote activiteit van dit werkjaar: hun galabal in de Ark.

De KLJ is een jeugdbeweging voor jongeren vanaf 16 jaar. Brentl Vilez: “Wij zijn een toffe bende jongeren die het jaar rond uitpakken met leuke activiteiten en heel wat ontspanning voor jongeren vanaf 16 jaar. Wie met ons wil kennismaken is deze avond hartelijk welkom in ons lokaal aan de Oude Lichterveldsestraat naast het Hofland. We beginnen er aan om 19 uur. Ook wie in 2022 zestien wordt, kan erbij zijn.”

KLJ organiseert jaarlijks onder meer een mooi bivak en veel activiteiten zoals paintballen, bowlen, af en toe een uitstapje, soms een etentje en jaarlijks een tweetal fuiven. Dit zijn de Straffe Tietjes Party en de Part-tiet.

Maar eerst komt het galabal eraan. Brentl Vilez: “Deze Soirée fin d’été vindt plaats in De Ark in de Melkerijstraat op 2 oktober vanaf 21 uur. De ticketverkoop gebeurt enkel online en enkel mensen met een Covid Safe Ticket kunnen erin. Stadskledij is verplicht, dus geen jeans.”

Voorverkoop

In de Ark is er onder meer een cocktailbar met een waaier van alcoholische en niet-alcoholische drankjes. Zo serveren we cava, Martini, Roodjes, appelsap, Bellini… Er wordt een vestiaire voorzien en de klank- en lichtshow wordt verzorgd door Discovery Projects.

Kaarten (18 euro) in voorverkoop: www.kljardooie.be/tickets.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.