KLJ Beernem organiseert Zomerbar

© (Foto AVH)
Arno Van Haverbeke
Arno Van Haverbeke Medewerker KW

Corona gooit de jaarlijkse evenementenkalender van verenigingen en jeugdbewegingen helemaal om. KLJ Beernem zet daarom dit jaar in op een zomerbar. Dit weekend kan je van vrijdag tot en met zondag genieten van heel wat lekkers en fijne muziek aan de lokalen van de jeugdbeweging aan het Bargepark.

De jaarlijkse fuif van KLJ Beernem, de ‘Nacht Van Beernem’ lokt meer dan 3000 feestgangers naar Beernem, maar kan nu voor het tweede jaar op rij niet doorgaan. “Daarom kiezen we dit jaar voor een alternatief, dicht bij onze lokalen”, legt Merel Van Hulle van KLJ Beernem uit. “We organiseren een zomerbar waarbij we een uitgebreide menukaart aanbieden. We hebben bieren op vat, cocktails, sterke bieren enzovoort. Zondag gaan we ook verse pannekoeken aanbieden. Voor de kleinsten voorzien we ook in een springkasteel en kindergrime.”

Vrijdag- en zaterdagavond worden de bezoekers geëntertaind door DJ’s. Onder andere de lokale talenten DJ BRNT en DJ Tilleman passeren de revue. Vrijdag is de zomerbar open van 17 tot 1 uur, zaterdag van 11 tot 1 uur en zondag van 10 tot 1 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.