Kiwanis Dames de Vauban lanceert Italiaans afhaalmenu voor Moederdag

We zien v.l.n.r.: Marianne Fournier, Griet Hauspie, Kathy Pattyn, Olivier Florizoone chef van de Rentakker, Miriam Lemenu, Katrien Six en Maud Turq.©Eric Flamand
We zien v.l.n.r.: Marianne Fournier, Griet Hauspie, Kathy Pattyn, Olivier Florizoone chef van de Rentakker, Miriam Lemenu, Katrien Six en Maud Turq.©Eric Flamand
Redactie KW

Kiwanis Dames de Vauban, een serviceclub uit Heuvelland en Ieper die zich engageert voor lokale sociale doelen en zo kansarme kinderen ondersteunt, komt naar buiten met een afhaalmenu naar aanleiding van Moederdag.

Voor de volwassenen koos chef-kok Olivier Florizoone van De Rentakker voor een Italiaans getinte menu. Voor 50 euro krijg je drie aperitiefhapjes (pizzabroodje met tapenade, gevulde cannelloni en vitello tonato), voorgerecht (risotto met gelakt buikspek, oesterzwam en gamba), hoofdgerecht (graankip, ovengroentjes en rozemarijnpatatjes) en dessert (tiramisu / panna cotta).”

Picon en lokale wijnen

“Voor de ‘bambini’ voorzien we voor 22 euro: grissini met dips, Italiaanse croque monsieur, cannelloni classic en tiramisu met speculaas”, vertelt Maud Turcq van de serviceclub. “Bestellen kan tot en met 4 mei en afhalen kan coronaveilig op zaterdag 8 mei tussen 15 en 18 uur of zondag 9 mei tussen 9.30 en 11.30 uur. En dat kan met een huisgemaakte Picon van de Rentakker of er zijn ook de lokale Heuvellandse wijnen van Wijngoed Monteberg en Wijndomein Koudekot. We willen dit geld verdelen over een aantal lokale sociale projecten die we een warm hart toedragen.” (DS)

Reserveren voor dit afhaalmenu kan via Facebookpagina ‘Kiwanis Dames de Vauban’ en het afhaaladres is bij restaurant De Rentakker Dikkebusstraat 84 8954 Heuvelland.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.