Ingelmunsterse tennisclub TC De Mandel neemt nog eens deel aan de interclub

Bij TC de Mandel komt het clubgebeuren stilaan volledig op gang. Op de foto voorzitster Dominique Monteyne en secretaris Andy Deglorie aangevuld met de leden Christof Stragier en Dieter Meheus. (foto CLY)
Redactie KW

Langzaam maar zeker herneemt ook TC De Mandel alle activiteiten. Zowel de startdag als het dubbeltornooi konden door het coronavirus niet plaatsvinden. “Met een dames- en herenploeg nemen we wel deel aan een interclub”, meldt secretaris Andy Deglorie.

TC De Mandel beschikt over een prachtige accommodatie met drie competitiewaardige velden en een clubhuis met sanitair blok. “We zijn op de eerste plaats een recreatieve club waar iedereen terecht kan voor heel veel tennisplezier”, aldus secretaris Andy Deglorie. “In vergelijking met vorig jaar is het ledenaantal lichtjes gestegen tot 102 en wellicht heeft dat alles te maken met onze schitterende accommodatie. Wel werden een aantal activiteiten, zoals de startdag en het dubbeltornooi, wegens corona afgelast. Intussen zijn de trainingen opnieuw gestart, maar de competitie gaat niet door. Momenteel zijn we enkele recreatief aan de slag. Met een dames- en een herenploeg wil de club deelnemen aan het interclubgebeuren. Voor beide ploegen zijn telkens acht spelers ingeschreven, maar per speeldag komen er slechts vier in actie. Het is intussen tien jaar geleden dat we nog eens aan de interclubcompetitie deelnamen. Het interclubgebeuren loopt over vijf weken en er wordt gespeeld volgens een poulesysteem. De dames spelen op zaterdag en de heren op zondag.”

Inschrijven

“Gezien de meeste clubleden hun vakantie in eigen land doorbrengen, hebben we besloten om gedurende de volledige vakantieperiode initiatielessen te voorzien voor de jeugd. Die lessen lagen even stil door de examenperiode en door corona. Pas vanaf 4 juli kregen we de toestemming om weer lessen te organiseren. Hiervoor kan nog steeds ingeschreven worden via www.tcdemandel.be of tcdemandel@gmail.com”, besluit Andy Deglorie.

Opgericht in: 1978.

Voorzitter: Dominique Monteyne.

Leden: 102.

Locatie: Bollewerpstraat 76, Ingelmunster.

Contact: www.tcdemandel.be of tcdemandel@gmail.com.

TC De Mandel is in de eerste plaats een recreatieve club, maar dit seizoen wordt nog eens deelgenomen aan de interclub.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten