Harmonie Vermaak na Arbeid Koolkerke huldigt verdienstelijke leden

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden enkele leden gehuldigd. © GF
Stefaan Reuse
Stefaan Reuse Medewerker KW

De Harmonie Vermaak na Arbeid in Koolkerke zette tijdens haar nieuwjaarsreceptie enkele verdienstelijke leden in de bloemetjes.

De Harmonie Vermaak na Arbeid in Koolkerke is het nieuwe jaar gestart met hun ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie waar ze schepen Jasper Pillen en Piet De Langhe, voorzitter van Fedekam West-Vlaanderen mochten verwelkomen.

Voorzitter van Harmonie Vermaak na Arbeid Geert Van Mulders mocht enkele ‘lintjes’ uitdelen voor muzikanten die een lidmaatschapsjubileum vierden. Voorts werden er ook enkele eretekens van Fedekam West uitgereikt. Zo kreeg voormalig dirigent Hans De Langhe een schaal als eerbetoon voor zijn jarenlange inzet in de muziekwereld.

65 jaar lid

Daarnaast werd ook hulde gebracht aan Eric Verbrugge die reeds 65 jaar lid is van Harmonie Vermaak na Arbeid Koolkerke. Sinds 1958 speelt hij er cymbalen. Ook de lesgevers van het muziekonderwijs werden vermeld en kregen een geschenkje. Tot slot was er ook voor dirigent Christoph Bonte een geschenk; hij kreeg een nieuwe, hoge dirigentenstoel.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.