Harmonie opnieuw op zoek naar Slimste Stadenaar

Het bestuur met rechtstaand van links naar rechts: Annemie Decadt, Joke Lefevere, Goele Van Holm, Wouter Deketelaere en Carola D’Hondt. Zittend: Katia Damman en Martin Wydooghe. Ontbreekt op de foto: Lieven Snauwaert. (foto JCR) © JOKE COUVREUR
Redactie KW

Harmonie De Verenigde Vrienden organiseert op zaterdag 16 oktober de vijfde editie van ‘Wie wordt de slimste Stadenaar?’, een quiz waarvoor een link met Groot-Staden hebben de enige voorwaarde tot deelname is.

“De quiz staat open voor teams die maximaal vier leden tellen”, vertelt harmonievoorzitter Joke Lefevere, “Minstens twee mensen uit het team moeten een link met Groot-Staden hebben. We interpreteren dat eigenlijk behoorlijk ruim. Uiteraard komen inwoners in aanmerking, maar ook oud-inwoners, mensen die familie in Staden hebben, die er werken of lid zijn van een Stadense vereniging,…”

“De Slimste Stadenaar is een quiz voor jong en oud, met twee keer vier rondes rond uiteenlopende thema’s. Het is dus geen quiz die enkel Staden als onderwerp heeft, al zit er ook altijd één vraag over Staden tussen.”

Goodiebag

Quiz ‘De Slimste Stadenaar’ vindt op zaterdag 16 oktober om 20 uur plaats in zaal Blommenhof aan het Guido Gezelleplein. Deelnemen kost 20 euro per ploeg. Inschrijven dient tegen woensdag 13 oktober te gebeuren via carola.dhondt@gmail.com.

De drie eerste ploegen kunnen rekenen op een mooie prijs.

Elke deelnemer ontvangt een goodiebag. De volledige opbrengst van de quiz gaat naar de harmonie.

(BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier